ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021:
Υγειονομική Κάλυψη Κοινού στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία του Πάπα στην Αθήνα. Στο Μέγαρο Μουσικής, Στον Μητροπολιτικό Ναό των Καθολικών, Στο Σχολείου Ουρσουλίνες. Περίπου 4.000 άτομα.

Υγειονομική Κάλυψη στο Ίδρυμα Στέγη Θηλέων «Μέγας Αλέξανδρος Π. Φαλήρου» την ημέρα του Μπαζάρ του. Ίδρυμα όπου φιλοξενούνται κορίτσια τα οποία δεν
επιτρέπεται να δουν τους γονείς των κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας. Περίπου 150 άτομα (κορίτσια και Κοινό).

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022:
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και θέματα απεγκλωβισμού σε τροχαίο ατύχημα, στα Στελέχη του 7ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών (Δάφνη). Πήγαμε τρία συνεχή Σαββατοκύριακα. Άτομα περίπου 40

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022:
Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σελινίων Σαλαμίνας και στους Δασκάλους των. Άτομα περίπου 200 (παιδιά και δάσκαλοι).

ΜΑΪΟΣ 2022:
Εξόρμηση επί τριήμερο στην Λέσβο με αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας και επίσκεψη σε 9 χωριά της Λέσβου για την δωρεάν παράδοση εξωτερικών αυτόματων απινιδωτών και σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους κατοίκους των. Άτομα περίπου 500.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022:
1) Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στα Στελέχη-Εκπαιδευτικούς του Δήμου Αλίμου που θα αναλάβουν την λειτουργία του camp 2022 του Δήμου. Άτομα 45.
2) Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στα Παιδιά και τα Στελέχη της Κιβωτού του Κόσμου. Άτομα 60.
3) Συμμετοχή μας στη τελετή εγκαινίων του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού έχοντας την Υγειονομική Κάλυψη του Κοινού.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2022:
1)Εκπαίδευση στους Σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, σε θέματα Πρώτων Βοηθειών. Άτομα 150.
2) Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες στα κορίτσια και στα Στελέχη τους, που φιλοξενούνται στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου, στη Ραφήνα.
3) Συμβολή μας στη περίθαλψη ζών στην πρόσφατη πυρκαγιά στο Ντράφι .

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022:
9/9/22: Εκπαίδευση θεμάτων Βασικών Πρώτων Βοηθειών στα Στελέχη της Περιφέρειας Αττικής-Δημόσιο ΚΤΕΟ-Χολαργός.
16/9/22: Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών στη Δομή Θηλέων της Κιβωτού του Κόσμου, στον Πειραιά.
19/9/22: Με πρωτοβουλία μας, επίσκεψη του Υπεύθυνου του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα & την Κύπρο κ. Φατούρου Δημ. Στην Κιβωτό του Κόσμου για συζήτηση συνεργασίας των τριών Μερών.
24/9/22: Συμμετοχή μας στον Αγιασμό , στην Κιβωτό του Κόσμου, με την ευκαιρία έναρξης του σχολικού έτους των παιδιών από την Ουκρανία, παρουσία της Πρεσβείας της Ουκρανίας. Η Ομάδα μας παρέδωσε 100 σχολικά σακίδια στα παιδιά.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022:
24/10/22: Ανάληψη Υγειονομικής Κάλυψης εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο, για την βιογραφία της Βέμπο, που οργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Ικάρων. Παρέστησαν 800 άτομα.
6/10/22: Προσφορά σεμιναρίου Βασικών Πρώτων Βοηθειών στα παιδιά και στους εργαζόμενους του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022:
13/11/22: Συμμετοχή μας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022 με ανάληψη 11 Σταθμών από Πικέρμι μέχρι Περιοχή Χίλτον αναφορικά με την Υγειονομική Κάλυψη των, με 5 απινιδωτές, φιάλη οξυγόνου, 5 ασυρμάτους, 6 μηχανές μεγάλου κυβισμού για άμεση επέμβαση και 22 Μέλη μας.
23/11/22: Εκπαίδευση Βασικών Πρώτων Βοηθειών στα Μέλη του HELLAS TRANSALP CLUB, μηχανές μεγάλου κυβισμού.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022:
23/12/22: Προσφορά στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ρουχισμού , τροφίμων και δωροεπιταγή 100 € από τα super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
23/12/22: Καθοριστική επέμβαση μας σε τροχαίο με αιμόφυρτο θύμα, πράττοντας όλη τη προβλεπόμενη διαδικασία σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο, με συνέπεια να παραλάβει το θύμα το ΕΚΑΒ με πλήρη ασφάλεια.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023:
24/1/23: Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στους σπουδαστές (150 άτομα) της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος και Ακτοφυλακής, στις εγκαταστάσεις των στη Βάση του Π.Ν. στον Σκαραμαγκά.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023:
7/2/23: Συμμετοχή μας στην πρώτη σύσκεψη με τον ΣΕΓΑΣ, για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2023. 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023: Παρακολούθηση της Προέδρου και του Γεν. Διευθυντή, του 8ου συνεδρίου: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ».
12/2/23: Συμμετοχή μας στην κοπή της πίτας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλίμου
13/2/23: Εκπαίδευση Στελεχών του 1ο Λιμενικού Τμήματος/Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή με την ευκαιρία της δωρεάν προσφοράς μας ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για τις ανάγκες του Μεγαλύτερου Λιμανιού της χώρας μας.
22/2/23: Εκπαίδευση Στελεχών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου, σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών.
23/2/23: Παρουσίαση θεμάτων Βασικών Πρώτων Βοηθειών σε μαθητές του Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου, Κωφών και Βαρηκόων , στην Αργυρούπολη, με ειδική μεταφράστρια στην Νοηματική γλώσσα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023:
13/3/23: Υγειονομική Κάλυψη της Ιστορικής εκδήλωσης Μνήμης, προς τιμή των ομνυσάντων τον «ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» της 7ης Μαρτίου του 1953 που προπαρασκεύασαν τον Κυπριακό Απελευθερωτικό Αγώνα. Παρουσία των Α.Ε. των Προέδρων της Κυπριακής και Ελληνικής Δημοκρατίας.
14/3/23: Δωρεάν παράδοση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά/ Α’ Λιμενικό Τμήμα-Ακτή Τζελέπη-Πειραιά, αφού έχει ήδη προηγηθεί εκπαίδευση των Στελεχών του σε θέματα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Χρήσης Α.Ε.Α. Η τελετή παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και της Ηγεσίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
19/3/23: Συμμετοχή μας με την ανάληψη Υγειονομικής Κάλυψης πέντε (5) Σταθμών, του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας 2023.
20/3/23: Υγειονομική Κάλυψη στο Οικουμενικό Φόρουμ Ευρωπαίων Χριστιανών Γυναικών, οργανωθέν από Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δήμο Αθηναίων, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Αρχιεπισκοπή Καθολικής Εκκλησίας, Αρχιεπισκοπή Ευαγγελικής Εκκλησίας , στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ Πολιτιστικό Κέντρο.
27/3/23: Εκπαίδευση Βασικών και Ειδικών Πρώτων Βοηθειών στους Διπλωμάτες της ΚΖ’ σειράς της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών , οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις Πρεσβείες της Ελλάδας στο Εξωτερικό.

ΜΑΪΟΣ 2023:
4/5/23: Εκπαίδευση ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ-ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ-ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ, στα Στελέχη του ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΓΚ”, στη Βάρη, εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.
5,8,9/5/23: Τριήμερη εκπαίδευση σε Στελέχη της εταιρείας ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΤΡΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, στον Πειραιά. Η εν λόγω εκπαίδευση εντάχτηκε στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. και συγκεκριμένα στο Στόχο 3 (Υγεία για όλους), Στόχο 4 (Ποιοτική εκπαίδευση) Στόχο 17 (Μαζί για τους στόχους).
12/5/23: Ανάληψη Υγειονομικής Κάλυψης εκδήλωσης της Πρεσβείας της Κύπρου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, του Πρέσβη Δρ Κενεβέζου, του πρ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εκπροσώπων των τριών όπλων ΓΕΣ, ΓΕΑ,ΓΕΝ, της ΕΛ.ΑΣ και πλήθος κόσμου. Ήταν η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 9 Ηρωομάρτυρες που απαγχονίστηκαν για τον Απελευθερωτικό Αγώνα της Κύπρου.
27/5/23: Σεμινάριο με επίδοση Διεθνούς Πιστοποίησης, STOP THE BLEED, στα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023:
3/6/23: 5ωρο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε πολίτες.
14/6/23: Παράδοση τροφίμων, στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, Άνω Καλαμάκι(Άλιμος).
15/6/23: Σεμινάριο «ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» σε 30 Στελέχη Εκπαιδευτικούς, Υπεύθυνους για το Camp 2023 του Δήμου Αλίμου.
16/6/23: Συμμετοχή της Ε.Ο.Α. στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφέρειας Αττικής-Νοτίου Τομέα με θέματα απολογισμός Έργου και Προγραμματισμός για Έκτακτες Καταστάσεις και Αντιπυρική Περίοδος.
26/6/23: Πιστοποιημένο Διεθνές σεμινάριο STOP THS BLEED και ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΩΗΣ στα Στελέχη του κεντρικού Λιμεναρχείου Σαρωνικού-Γλυφάδα με συμμετοχή του Λιμενάρχη, Υπολιμενάρχη και των Αξιωματικών του Λ.Σ.
28/6/23: Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών σε εργαζόμενους της Εταιρείας «ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΤΡΑΔΗΣ» στην Εθνική Οδό.
28/6/23: Συνδρομή Μελών της Ε.Ο.Α. σε τροχαίο επί της Εθνικής Οδού προς Πειραιά, περίθαλψη του θύματος. Προσφέρθηκαν Πρώτες Βοήθειες.
11/7/23: Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών σε εργαζόμενους της Εταιρείας «ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΤΡΑΔΗΣ» στην Εθνική Οδό (τελευταία βάρδια).
15/7/23: Παρακολούθηση Πιστοποιημένου Σεμιναρίου «STOP THE BLEED» και «Βασικής Υποστήριξης Ζωής» από 30 Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.-Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής.
16/7/23: Συμμετοχή της Ε.Ο.Α. σε συνεργασία με το Γ.Ε.Ν. , στον πλου της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» έχοντας την Υγειονομική Κάλυψη όλων των επιβαινόντων (περίπου 200 κωπηλάτες πολίτες).
28/7/23: Προγραμματισμένη επίσκεψη γνωριμίας-συνεργασίας με τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη αναφορικά με την δωρεάν προσφορά μας Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών στα Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
31/7/23: Προγραμματισμένη επίσκεψη γνωριμίας-συνεργασίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατσαφάδο αναφορικά με την δωρεάν προσφορά μας Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών στα Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

                         Περισσότερες πληροφορίες & βίντεο σχετικά με την Δράση μας
                           μπορείτε να βρείτε στην Σελίδα μας στο Facebook και στο YouTube.

                                       Συνίσταται η χρήση οποιουδήποτε Browser εκτός Chrome

ΔΡΑΣΕΙΣ Νο 1

ΔΡΑΣΕΙΣ Νο 2

ΔΡΑΣΕΙΣ Νο 3

ΔΡΑΣΕΙΣ Νο 4

ΔΡΑΣΕΙΣ Νο 5

ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Ε.Ο.Α. – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΩΦΩΝ & ΒΑΡΗΚΟΩΝ

Ε.Ο.Α. – ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

 Ε.Ο.Α.- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ε.Ο.Α. – ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΑΪΟ 2023

Ε.Ο.Α. – ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΝΙΟ 2023

Ε.Ο.Α. – ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΛΙΟ 2023