ΣΥΝΔΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 23-8-23

ΣΥΝΔΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 23-8-23

Η Ε.Ο.Α. παρακολουθώντας με προσοχή το καθημερινό γίγνεσθαι και ιδιαίτερα τα έκτακτα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τον Συνάνθρωπο μας, προγραμμάτισε, σχεδίασε και υλοποίησε – μέσα πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων των Μελών της και βεβαίως με πρωταρχικό γνώμονα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους – μία δράση που είχε στόχο την συνδρομή μας στη πυρκαγιά της ευρύτερης περιοχής της Πάρνηθας.

Στη Δράση αυτή προσκάλεσε και είχε -όπως πάντα – την άμεση και αμέριστη συμπαράσταση των Μελών του TRANSALP HELLAS CLUB, τα οποία Μέλη έχουν ώς πρώτο μέλημα τους -πέραν της ψυχαγωγίας- την ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους προς τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ μας.

Σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία  και συγκεκριμένα με το «Κινητό Συντονιστικό Κέντρο» που έδρευε επί της Λεωφ. Πάρνηθα, μας ορίστηκε χώρος όπου στήσαμε τον Σταθμό μας Πρώτων Βοηθειών -για οτιδήποτε ήθελε συμβεί- έχοντας μαζί μας τον απαραίτητο Υγειονομικό εξοπλισμό (απινιδωτή-οξυγόνο-φορείο-κρέμες εγκαυμάτων-κηδεμόνες-γάζες κ.λπ.).

Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την υποχρέωση να συγχαρούμε τα Στελέχη του Κινητού Συντονιστικού Κέντρου για την άμεση, άκρως επαγγελματική  και άψογη διαχείριση μας αναφορικά με τις οδηγίες που μας έδωσαν .

Παράλληλα διαθέσαμε για τις ανάγκες των Πυροσβεστών μας , των πυρόπληκτων αλλά και κάθε άλλου εθελοντή ή παράγοντα που επιχειρούσε τις ώρες αυτές, 800 περίπου μπουκάλια νερού.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και τις ευχαριστίες μας βέβαια, για την άμεση ανταπόκριση των Σούπερ Μαρκετ – που μας τα προσέφεραν – «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», «MARKET IN» , «ΓΑΛΑΞΙΑΣ».

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την «ΑΕ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» για την άμεση και πλήρη διευκόλυνση μας αναφορικά με την διέλευση μας από τους Σταθμούς της Αττικής Οδού, από την Επιχειρησιακή Διαδρομή Έκτακτης Ανάγκης.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

https://fb.watch/mD7ew3btqa/